Str. Poterasi, Nr. 32, Sector 4, Bucuresti
10226
Clinica Life Med
Clinică medicală

Clinica LIFE-MED dispune de două laboratore moderne de analize medicale în care se efectuează o gamă largă de investigații acoperind toate domeniile medicinei de laborator: biochimie, hematologie, coagulare, imunologie, microbiologie, citologie, toxicologie, anatomie patologică, markeri cardiaci, endocrini, osoși şi tumorali.

Vizitează site
10468
Vila Râșnoava

Vila Rasnoava este situată într-o zonă liniștită din Valea Rasnoavei, la 3 minute cu mașina de centrul orașului Predeal.

Viziteaza site
10229
Forumul Ecologiștilor
Organizație nonguvernamentală
Forumul Ecologistilor este o organizatie neguvernamentala, non-profit al carei scop este acela de a oferi asistenta pentru solutionarea problemelor de mediu din Romania prin promovarea strategiilor de dezvoltare durabila.
Vizitează site
10411
Verify Business EU

În cadrul programului Accelerator Brightlands, startup-ul nostru dezvoltă o singură platformă pentru rapoartele de bonitate juridică a companiilor din UE. Acest lucru va facilita accesul la informațiile oficiale din registrele statelor membre într-un raport standard, care va transmite datele originale prin transfer automat pe căi auditate.

Viziteaza site

Pentru sfaturile financiare ale unui  expert te poți încrede în

Life Cont Expert

Contact