Str. Poterasi, Nr. 32, Sector 4, Bucuresti
CONTABILITATE BUCUREȘTI

Suntem conștienți că oferta pentru servicii de contabilitate în București este mare, însă atunci când competiția este acerbă, ofertele sunt pe măsură.  Șansele de a găsi o firmă care să se muleze perfect pe nevoile firmei tale cresc exponențial.

 

Obiectivul nostru este de a vă oferi servicii profesionale de contabilitate la cele mai înalte standarde de profesionalism. Echipa noastră formată din experți în contabilitate, fiscalitate, salarizare și consultanță va lucra pentru ca firma ta să nu ne privească doar ca pe niște prestatori de servicii, dar ca pe niște veritabili parteneri.

 

Cu toții știm prea bine că nimic nu e ușor când vine vorba de birocrație în România, iar în cazul salarizarii, lucrurile nu diferă prea mult. Având în vedere multitudinea detaliilor legate de salarizare, cât și importanța îndepliniri obligaților legale legate de acest aspect, suntem determinați să vă fim de ajutor și în acest sens.

 

De asemenea, știm că înființarea unui departament de resurse umane reprezintă un cost suplimentar, un cost pe care îl resimte orice firmă, indiferent că este un start-up sau o firmă deja consolidată. Ne-am gândit la acest aspect și la faptul că aveți nevoie de mai mult timp pentru alte departamente ale afacerii dumneavoastră, așa că vă vom ajuta și în legătură cu aceste aspecte.

 

luni
marți
miercuri
joi
vineri

Pentru sfaturile financiare ale unui  expert te poți încrede în

Life Cont Expert

Cere ofertă