Servicii - Life Cont / Simplu si Rapid

CONTABILITATE

Esti un start-up, te sperie costurile de contabilitate? Nu te ingrijora avem pachete dedicate pentru tine deoarece vrem sa crestem impreuna.

Esti o firma bine pozitionata pe piata, care nu mai este multumita de serviciile de contabilitate existente care nu tin pasul cu dezvoltarea firmei tale, echipa noastra formata din experti este aici la dispozitia ta.

Noi oferim servicii de contabilitate care se adreseaza tuturor firmelor, indiferent de dimensiunile operatilor desfasurate, de piata pe care firma opereaza. Obiectivul nostru este sa iti asiguram servicii profesionale la cele mai inalte standarde de calitate.

Echipa noastra formata din experti in contabilitate, fiscalitate, salarizare si consultanta va lucra pentru ca firma ta sa nu ne priveasca doar ca pe niste prestatori de servicii ci ca pe niste veritabili parteneri.

Resurse umane

Stim ca infiintarea unui departament de resurse umane reprezinta un cost suplimentar, un cost pe care il simte orice firma indiferent ca este un start-up sau o firma deja consolidata. Ne-am gandit la acest aspect si la faptul ca ai nevoie de mai mult timp pentru alte departamente ale afacerii tale, ca vrei sa fii sigur ca nu vei comite erori in aplicarea prevederilor legale asa ca am completat pachetele de contabilitate cu servicii de resurse umane.

Salarizare

Stii prea bine ca nimic nu e usor cand vine vorba de birocratie in Romania, iar in cazul salarizarii lucrurile nu difera prea mult. Avand in vedere multitudinea detaliilor legate de salarizare cat si importanta indepliniri obligatilor legale legate de acest aspect, ne-am hotarat sa iti fim alaturi si de aceasta data.

Luati legatura cu noi

Nu suntem momentan on-line. Trimite-ne un e-mail și vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp.